TAXI TAXI - Creatives


DIRK LAVRYSEN - REGISSEUR
Dirk Lavrysen heeft ervaring met komedies als acteur maar ook als regisseur.  Hij speelde glansrollen in Een raar koppel, Een leugentje om Kerstmis en Verkeerd verbonden. Verder kennen we hem van F.C. De Kampioenen, Thuis en kreeg hij vaste rollen aangeboden in Lili & Marleen en recent nog in Grappa op VTM. Hij regisseerde voor De Komedie Compagnie de komedie Als de kat van huis is en vorig seizoen Steel Magnolia voor TAS.
GRIET VAN LANDEGHEM - KOSTUUM & SCENOGRAFIE
Griet heeft nu reeds een indrukwekkend parcours afgelegd als styliste.  Werkte mee aan films, Tv series en Musicals.  Pauline & Paulette, Stille Waters, Aspe, Amadeus, The Phantom of the Opera zijn maar enkele titels waar ze als kleedster of styliste aan heeft meegewerkt.  Sinds 2006 is Griet hoofd van de kledingafdeling binnen Studio 100 en staat in voor de styling van K3, Piet Piraat, Mega Mindy en alle andere Studio 100 shows of musicals.

ERCOLA - DECOR
Dit Antwerps decoratelier is al vele jaren actief in de theaterwereld.  Ze maakten decors voor bijna alle Samson & Gert Kerstshows, Het huis Anubis, Piet Piraat, enz.... Voor televisie leverden ze decors af voor Spoed, Jabaloe, en verschillende producties van Studio's Amusement.