TAXI TAXI - Cast


SANDER DE HEER
Sander is een Nederlands acteur, illustrator, schrijver en schilder. De Heer zijn eerste grote televisierol kreeg hij in 1990 in de komedieserie Vrienden voor het leven. Recent kennen we hem van de soapserie Onderweg naar Morgen.

BARTHO BRAAT
Bartho speelde gastrollen in Medisch centrum West, In naam van Oranje, Spijkerhoek. We kennen hem het langst van zijn vaste rol Jef in Goeie tijden, Slechte tijden.

ARIJAN VAN BAVEL
Arijan werd in 2005 op slag wereldberoemd in Nederland als Adje tijdens het bekende Tv programma Mooi! Weer de Leeuw van Paul de Leeuw. Hij tourde daarna met een zelf gemaakte show 'Revue van Nu' langs de theaters in Nederland.

HYMKE DE VRIES
Op televisie kennen we Hymke van Spijkerhoek en de ziekenhuisserie IC. Ze speelde ook theater in stukken geschreven door Haye van der Heyden en is docente aan de Nederlandse Musical Academie. Ze won in 2014 de Zilveren Koe voor haar bijdrage aan het niveau van de nasynchronisatie.

DIRK VAN VOOREN
Dirk is in Nederland vooral bekend als Steven Stil uit de serie Piet Piraat. Hij richte in 2008 De Komedie Compagnie op en speelde sindsdien al verscheidene komedies, zoals Kom van dat dak af, Ladies Night en Verkeerd Verbonden. John Lanting komt in Antwerpen steevast kijken naar elke première en is grote fan.

BRITT VAN DER BORGHT
Britt werd bekend in De Kotmadam. Ze speelde in W817 en in Plop in de wolken. Maakte samen met Anne Denolf het sketchprogramma Oekanda. In 2008 was ze te bewonderen in Steracteur Sterartiest.

DIRK LAVRYSEN
Dirk Lavrysen heeft ervaring met komedies, zoals Een raar koppel en Verkeerd verbonden. Verder kennen we hem van F.C. De Kampioenen, Thuis en kreeg hij vaste rollen in Lili & Marleen en recent nog in Grappa op VTM.